Wednesday, July 21, 2010

Not agaiiiinnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


I lost my blackberry again..last month in Mecca..yesterday I dropped it at the gas station and only realized later at night when I was trying to call my husband...darn!!!:(


The best part, I blamed my husband "why did you call me when I was driving, then I put the phone on my lap" which later I stopped by at the gas station, I felt something dropped when i looked down there was nothing, I guess the phone dropped and rolled over underneath my car.......aaargggghhhh!!

Very upsetting..and again I have to redha..it's definitely not my rezeki..(easier to say..but I had to keep reminding myself...not my rezeki..not my rezeki..)


Now I vow not to use Blackberry ever again......my jodoh with Blackberry is definitely shortlived...huwaaaargggghhhhhh!!!!!


I really feel handicapped...no more Blackberry Messaging, Twitter and Yahoo Messenger ...online 24/7 and on the go. I'm missing themmm....really..I want to cry..really crying like a baby...I'm missing the convenient.


It only when you lost it, you appreciate it more....


ok peeps..please forgive my emotional rants pagi-pagi ni..I just want to let this off my chest...huwaaaaaaaaaaaaaarrghhh!!

11 comments:

honeylanz said...

huhuhu... sabar ye..tp mmg x leh la tanpa handphone!!

jEM said...

Oh dear....pity you :-(

sabar ya...

Yat Maria said...

Hi dear..

twice too many ...memamng takder jodoh u ngan si blackberry tu..stay cool ya :)

fizamior said...

OMG! OMG! aaaaa.... i cant imagine... if i were u, me also gonna get crazy just like u!!!!!!

i really pity u darl! :(

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

owhh tell me about it!
even kalau bb tertgl kat rumah pon hidup rase semacam je ok!
rase tak keruan ;(
i imagine camne org dulue boley hidup without hp ;p

Yummy Mummy said...

Oh no! Sorry to hear that, kalau I pun upset. So kalau bukan BB, you nak apakai apa? iPhone ke? You'll miss the free push emails babe! Get another one!

p!nkerton said...

omg! mesti u tension kan tskk!
takpela, bukan rezeki u dgn BB kot, stay cool yeah huhu.. sian u..

ERMAYUM said...

oh SM alahai sian nya - iya senang said then done kan takda rezeki duit melayang gak :) sabar sabar ye dear - da nak hilang tahan tahan pun hilang gak maybe ada rezeki besar nak masuk :) so yg kecik2 ni asyik hilang je eheheheh

bdw i give you award nanti dtg amek k :)

Lady of Leisure said...

OMG.... kesian nya u... i tau apa u rasa... i agree with verde, kalau tertinggal di rumahpun tak senang duduk apatah lagi kalau hilang.. sabar ya dear...

screamingmommy said...

honeylanz : cuba sedaya upaya bersabar..tension beb..all contacts gone:(

Jem : sediihh..:( but again mmg jodoh dgn BB pendek

Yat : yes beb, wonder what's with BB yg I tak ngam sgt ni..hee.hee

Fiza : mmg beb..gone nuts pikir rugi sbb 2 kali hilang in 2 months.

LadyVerde : yess beb, mmg paralyzed habiss...I wish now zaman dulu2 yg handphone is not necessary..but since skrg kita tak blh survive tanpa hp kena laa cari hp baru..huwaaaa!!

YM : I love BB..if possible mmg nak beli BB lagi..tapi mcm takut hilang once more..now for time being I guna lah my old nokia N97, at least boleh laa checking mail but not as cool as BB, with BBM kan?

Pinkerton : serious beb, wonder kenapa laa BB tak sesuai dgn I nya ni..:(

Erma : yess beb, true...tu laa yg I pujuk diri..dah bukan rezeki if not hphone sure ada lain gantinya:)

Lady: huwaaaa...sedih n pedih..cuba menyabarkan diri sesungguh hati:)

CiKaYu said...

omg...if i were u, bukan nangis dah, meraung sob..sob...ganti yg lain lah dear. errr...bb again??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails