Thursday, August 26, 2010

Looking for Raya bag?




Peeps..looking for raya bag? Perhaps should consider this:) Check out new Anya's collection..I know Jem must have seen all these new collections:)

I on the other hand, had to stop all the angan2....I vowed not to buy any handbags until Trevi GM becomes mine. PERIOD! huwaaaargggggg...umpama pungguk rindu kan bulan:(


Offer- discount of 15% for new collections- preview invitation yesterday and today..thought of visiting them today after work..but I guess it's too dangerous:(

6 comments:

ERMAYUM said...

hmm baru pun ada discount dah ye ? i pun tak nak beli apa2 dah selagi tak dapat jam idaman heheh

jEM said...

SM...yup...hahaha been drooling with belvedere..huhu i pun tak pi coz takut tersangkut...hahaha bad hobby! 15% is really good for a new collection huh! stop...stop...until i get my GST hehe!

Lady of Leisure said...

tsktsktsk, huwa kalau ada ni boleh la beraya dengan penuh bergaya gitu kan hehe..

screamingmommy said...

Erma : haa..haa..beb, we are in the same boat..i kena bertahan selagi blm dpt bag I:)

Jem : i hear u beb:) so when is ur GST coming? later share the news K?

Lady : alaa beb, u selalu travel, beli kat Msia ni kalau dah takde choice je:) cam I ni takde pilihan laa selain beli kat KL je beb:)

mJ said...

i pun ada dpt invitation card anya tu...tapi rasanyer trevi tetap di hatiiiiiiiiiii...emmmm ntah biler la bulan nk jatuh ke riba?!?! huhuh

screamingmommy said...

MJ : yess beb, trevi jugak di hati...insyaAllah semoga kita soon akan dpt menjinjit trevi:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails