Wednesday, May 19, 2010

I love Durian!



I bet most of us lo000000000000ve durian..I lo000000000000ve durian very very much.(extreme ni)....now 2 of lil' kids love durian..anak mommy katakan... but hubby hates it..so we hardly get to eat all out at home..let alone buying durians if we are using his cars..unless at my siblings' places or my kampung where my mom will buy a gunny sack full of durians when we are around, of course during Durian seasons:)..so basically those are the only moments we really savour delicious durian..yummmyyyyy!!


But..apart from the real durian I do not prefer any durian flavor, be it..cakes, ice-creams or tempoyak etc..etc...but..I have one exception...DURIAN PANCAKES from Lai Po Heen, Mandarin Oriental.


It's so yummy...I can never have enough..normally each visit, I need minimum 2 pieces (one serving consist of 2 pieces)yummmmyyyyyy yumm..yumm!!!so far I havent found anywhere else sells the pancakes as yummy as Lai Po Heen (they claimed they have secret ingredients)

Fortunately... one place which I can say resembles 50% of my actual 'perfect pancakes' available in Midvalley-Gardens, LG floor. Since I cannot indulge in 'my real' pancakes on frequent basis..the so-called 'imitation' sort of fine with me...in Gardens, the 6 small pieces selling for the price of RM10..still a fraction of what Lai Po Heen is charging.


ok...peeps..I seriously recommend this pancakes (in case you are planning for dim-sum at Lai Po Heen)...till next time



13 comments:

diana sidek said...

aiyookkk screaming mommy, i'm in your hubby's teamlah. hihihih!!! i'm not a fan of durian either but i tak kisah the smell ke apa. i just dont like the taste.hihih!!

Ayu Hashim said...

ayu suka durian.. i loooikeeeeeeee.. dulu hubby pun xsuka sgt.. but now dia dah suka... :P

screamingmommy said...

Diana..rugiiii..hilang satu nikmat dunia beb!!:)

Ayu : good for u..my case rasanya hopeless..sbb once upon a time..dia sgt suka..sbb overdosed langsung allergic..ha..haa:)

ICA said...

You memang boleh geng with my hubby and my daughter Auni dlm team I♥durian. I pulak can geng with your hubby dlm team I-hate-durian. Hehehe.....

CiKaYu said...

durian...not for me..tak minat. mmg kalau dilonggokkan 1 lori pun rasa tak terhingin, tapi kalau rambutan, saya lah jaguhnya..

Lady of Leisure said...

i love durian tooo... suka sangatx5... hehe.. :D tapi betul la even tho i suka durian i tak rasa nak makan pulak roti ke, ice cream perisa durian... but the pancake yg u mentioned tu may be i shud try one day...
both i dengan husband suka sangat durian, my husband suka d24 sebab dia pahit2 skit.... i pulak suka yang manis like durian udang merah... but the problem is i tak boleh bawak balik durian ke rumah, kalau nak kene makan di gerai durian.. arri n molly tu addicted to durian, tatau kenapa may be coz of the smell kot, sebab dia suka lick kat tangan kalau i spray perfume.. dulu kitorang ada tanya dengan vet, everytime makan durian dia macam mintak2, boleh ke kasi? vet kata boleh kasi tapi jangan banyak... tapi i takut dorang panas maklum la anak2 i pakai jaket tebal hehehehe... semenjak tu dah tak bawak durian masuk rumah..hehe.. tapi dia macam tau2 jer, kalau i balik dari makan durian, dia tak senang duduk asyik cium tangan kitorang jer...
:D

TK said...

I loike durian and hubby pun.Anak2 lagilah pantang tgok tepi jalan mesti suruh beli. Hubby org Kelantan so makan pulut durianlah..sedapnya...

Jabberholic said...

you make me terliur! love, love, love lai poh heen's durian pancakes..kalau gi klcc, me or Mr Hubs selalu drop by M.O just to tapau the pancakes..akibatnya? few moments on the lips, forever on the hips!!!

fizamior said...

oh! my hubby pun giler durian jugak...ehehehehe....

Yummy Mummy said...

I am a huge fan of durian! Eh eh, tak pernah try la the pancake, harus cari next time :D

ERMAYUM said...

u love durian i love tempoyak more heheeh
segala dish nya sedap bukan tempoyak masam tu but durian pancake boleh la jugak layan heheh -but smell of durian in a car memang uweeekk :)

screamingmommy said...

ICA : again..rugi beb!!!!:)

Cik Ayu : kenapa benci sampai begitu sekali?:)

Lady : anak2 u ni cute laa..haa..haa seriously funny, i tak pernah dengar ada cats suka durian, ye lah kesian kepanasan diorg nanti..kita pun kalau makan durian, tidur aircond almost full blast:)

TK : yes, I pun suka pulut durian beb:) tapi biasa makan pulut durian, pulut sikit je..durian penuh pinggan:)

Ms Jab : yess..yummy kan pancakes dia?..but the calories lah yg tak tahan tu:)

FiZa : boleh join me to be gang durian beb:)

YM : beb, once u rasa..i bet you'll ask for more:))

Anonymous said...

This is a good blog. Keep up all the work. I too love blogging and expressing my opinions

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails