Wednesday, April 28, 2010

I'm vain!!!



Ok..i know i've said this many..many times..I'm forgetful..

I just want to share this here...yesterday I had my sunnies on my head for half a day in the office....from a meeting..to cafe for lunch..until one of my colleague "ehh..nice glasses!!" with a smirk on her face..
"ehh..where got..I'm wearing lense today" I said inocently.
Until she pointed out at my head...
GODDDDDD!!!! malu nyaaa...seriously maluuuuuu..u just imagine people in meeting room, in elevator..in cafe surely think.."VAIN NYA MINAH NI....AS IF DIA AJE ADA SUNNIES.." What the hell????????????????????????

uwaarrgghhhhhhh...seriously embarassing..the moment I realized it..i wish the floor will open up and swallow me right there and then..!!!


17 comments:

jane_doe3328 said...

haha, kelakar. yup, this one and ur posting about how pelupa u r tally with each other :D

working mom... said...

hahahah...xpe, sebab lupa kan kak..dimaafkan jer lah...hehehhehe

TK said...

yeah.. i can imagine how embarassing you were..u really made me smile while reading your post. Tapi hari ni hari u, hari kita tak tau lagi apa yg terlupa..

fizamior said...

Wakaka!!!!! Lawak la.... Ermmm but sometimes kita mmg lupa tau if sunnies dh letak kt atas tu.. Hihihihi...

screamingmommy said...

Jane : I really need an extremely high dose of gingko I think, huwaaa!!!!

WM : yess:) I really hope those ppl can forgive me for being so vain:)haa.haa

TK : huwaaaa beb!!! i hope diorg blh think like u..today is my day..besok depa pulak;)

Fiza : tu laaa esp kalau takde cermin kat depan..memang tak perasan..my office lak lift dia takde cermin:(

CiKaYu said...

SM,
tak dapek lah nak nolong deknon....hal dah jadi..redha je lah ye..

Lady of Leisure said...

heheheheh.... ya ampun.... i can imagine cemana u rasa... rasa cam nak masuk dalam batu belah batu bertangkup jer kan... takpe lah, sekali sekala... :D

Yummy Mummy said...

Awww...look at your little doodle, sweet. Ala, don't worry too much Mommy, vouge!

screamingmommy said...

Cik Ayu : deknon ooiii..malu taauuu!!:)

Lady : yess beb..nasib takde batu belah..kalau tak dah selamat mak ni masuk dlm batu:)

YM : tu laaahhh what else kan nak pujuk diri..selain dari Vouge...muahaaahaaa!!!

Lea Shmea said...

hehehe oh my! i'd be so embarassed too if i were u.

honeylanz said...

ops... pasni bubuh small mirror atas meja ;)

screamingmommy said...

Lea : memang beb..tersangat siluu:)

Honeylanz : yesss..i rasa mmg perlu cermin ni..I nak letak takut org kata Vain..tapi kes smlm proved otherwise, haa..haaa;)

ERMAYUM said...

heheheh memang kelakar heheh- sian u :)- takda pulang orang nak tegur awal2 kan hehe

mJ said...

OMG!! i can feel the keMaluan tuuuuu...emmmm....if i were you, i will act selamba..."well, this is my new sunnies" hehehe (nk control malu sebenarnyer weiiii...):p

screamingmommy said...

Cik Erma : tu laa pasal beb..takde pulak yg tegur..awal2:( i think sbb meeting pagi tu dgn other teams so diorg tak biasa, ingat mmg I vain laa kot:(

mJ : ha..haa!! i tak sempat nak cakap gitu sbb terlampau maluuuuu...rasa nak masuk dlm carpet:)

LadyofLeisure said...

SM, i simpati dan sangat2 memahami perasaan you hehehe sebab last weekend masa i arrived at my children's birthday party, i still had my sunnies on and loudly complained kenapa the venue was so gelap! luckily my friends were there to remind me before some staff think that i was some wanna-be hehehe

screamingmommy said...

LadyL: Haa.haaa...ada jugak yg sekapal dgn I...hik..hik!! yesss u just imagined kalau no one tells u..sure malu amat kan? my case pulak those are considered strangers that u need to keep seeing them..nak justify takde peluang pulak tu:(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails